۱۴ مورد که قبل از حامله شدن باید در نظر گرفت

آمادگی برای بارداری به این معنی است که تا حد امکان از نظر جسمی و روحی سالم باشید. اگر می‌دانید که می‌خواهید باردار شوید، کارهایی مانند: یک ملاقات قبل از بارداری با دکتر، خوب غذا خوردن و شروع ویتامین‌های دوران بارداری، موردهای سالم و پیشگیرانه ای هستند.

 اگر در مورد تلاش برای باردار شدن نگران هستید – یا بیشتر از حد انتظار منتظر مانده اید- دکتر می تواند در مورد گزینه های دیگر باروری با شما صحبت کند یا شما را به متخصص باروری ارجاع دهد.

اگر تصمیم گرفته اید که به سمت والد شدن قدم بردارید و زمان کمی دارید(سن بارداری شما بالاست)، آماده شدن برای بارداری اولین قدم مهم است. برای اینکه بهترین شانس را برای داشتن یک بارداری سالم و یک کودک سالم به خود بدهید، قبل از لقاح، باید کارهایی را انجام دهید. به عنوان نمونه:

یک ویزیت قبل از بارداری برنامه ریزی کنید.

به محض اینکه برای بارداری آماده شدید، با پزشک متخصص زنان، ماما یا پزشک خانواده تماس بگیرید تا یک معاینه قبل از بارداری برای شما انجام دهند. در این ملاقات، ماما به شما کمک می کند تا مواردی را که ممکن است بر بارداری شما تأثیر بگذارد شناسایی کنید. آنها احتمالا:

  • سابقه پزشکی شخصی و خانوادگی شما را مرور می کنند (برای اینکه بفهمند آیا کودک شما ممکن است در معرض خطر بیشتری برای برخی بیماری های ژنتیکی باشد)
  • سلامت فعلی شما و هر دارو یا مکملی که مصرف می کنید را ارزیابی می کنند. برخی از داروها و مکمل‌ها در دوران بارداری خطرناک هستند و ممکن است قبل از اقدام به بارداری نیاز به تعویض برخی از آنها داشته باشید.
  • در مورد رژیم غذایی، وزن، ورزش و هر عادت ناسالمی که ممکن است داشته باشید (مانند سیگار کشیدن، نوشیدن یا مصرف مواد مخدر) بحث می کنند.
  • یک (مصرف) ویتامین قبل از تولد را توصیه می کنند.
  • مطمئن می شوند که در مورد واکسیناسیون های خود به روز هستید و از شما برای مصونیت در برابر بیماری های دوران کودکی مانند آبله مرغان و سرخجه سوال می کنند.
  • معاینه لگن و پاپ اسمیر برای شما انجام می دهند.
  • آزمایش های عفونت های مقاربتی برای شما در نظر می گیرند اگر در معرض خطر هستید.
  • در مورد بارداری های گذشته صحبت کنید، اگر این اولین بارداری شما نیست.
  • هر سوالی دارید پاسخ می دهند.
  • علاوه بر این، اگر شرایط پزشکی خاصی (مانند آسم، دیابت یا فشار خون بالا) دارید که باید قبل از بارداری کنترل شوند، ممکن است شما را به متخصص ارجاع دهند.

ملاقات با یک مشاور ژنتیک را در نظر بگیرید.

اگر در مورد احتمال داشتن فرزندی با اختلال ژنتیکی یا نقص مادرزادی نگرانی دارید، ممکن است بخواهید در حالی که برای بارداری آماده می شوید با یک مشاور ژنتیک ملاقات کنید.

یک مشاور ژنتیک می تواند به شما کمک کند آیا دلیل برای نگرانی وجود داردیا نه! (به دلیل بیماری های ارثی، قرار گرفتن در معرض، سابقه بارداری قبلی، یا پیشینه قومیتی) و اینکه کدام آزمایش های غربالگری ممکن است در این مرحله و در آینده برای شما مفید باشد.

به عنوان مثال، حتی قبل از بارداری، غربالگری ناقل ژنتیکی می تواند به شما کمک کند تا متوجه شوید که آیا شما یا همسرتان ناقل بیماری های ارثی جدی مانند فیبروز کیستیک، تای ساکس یا بیماری هموفیلی هستید یا خیر. تنها چیزی که لازم است یک نمونه بزاق یا خون از هر یک از شماست.

اگر پدر و مادر هر دو حامل یک ژن مغلوب برای اختلال باشند، فرزندشان ۱ از۴ شانس ابتلا به این ژن و این اختلال و ۱ در۲ شانس این که ناقل این اختلال باشد را خواهد داشت. اگر یکی از والدین ناقل این اختلال باشد، احتمال۱ در۲ وجود دارد که کودک نیز ناقل این اختلال باشد.

مصرف ویتامینهای دوران بارداری را شروع کنید.

زود نیست که مصرف ویتامین های دوران بارداری را شروع کنید برای این که مطمئن خواهید شد که مواد مغذی حیاتی مورد نیاز بدن برای بارداری سالم و نوزاد را به اندازه کافی دریافت می کنید. اینها شامل آهن، کلسیم، اسیدهای چرب امگا۳ و – شاید مهمتر از همه – اسید فولیک است.

با مصرف ۴۰۰ میکروگرم (میکروگرم) اسید فولیک در روز به مدت حداقل یک ماه قبل از بارداری و در طول سه ماهه اول بارداری، می توانید شانس داشتن نوزادی با نقص لوله عصبی مانند اسپینا بیفیدا و آنسفالی را کاهش دهید. شروع مصرف ویتامین ها قبل از بارداری بسیار توصیه می شود، زیرا لوله عصبی تا روز۲۸ پس از لقاح بسته می شود، (اغلب قبل از اینکه زن بداند باردار است.) 

اگر مطمئن نیستید که چه چیزی مصرف کنید، از ماما بخواهید مکملی را توصیه کند.

عادت های بد را کنار بگذارید – و در صورت نیاز کمک بگیرید.

آمادگی برای بارداری به معنای داشتن تا حد امکان زندگی سالم است. و این شامل ترک عادت های بد است. اگر سیگار می‌کشید یا مواد مخدر مصرف می‌کنید، اکنون زمان آن است که آن را ترک کنید. سیگار کشیدن یا مصرف مواد مخدر می تواند منجر به سقط جنین، زایمان زودرس، نوزادان کم وزن و سایر عوارض شود. سیگار کشیدن همچنین می تواند خطر SIDS (سندرم مرگ ناگهانی نوزاد) را در کودک شما افزایش دهد. به خاطر داشته باشید که برخی از داروها حتی پس از از بین رفتن اثرات قابل توجه آنها می توانند در سیستم شما باقی بمانند.

علاوه بر این، تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف تنباکو می‌تواند بر باروری شما تأثیر بگذارد و تعداد اسپرم‌های همسرتان را کاهش دهد. در واقع، مطالعات نشان داده اند که حتی دود سیگار ممکن است توانایی شما برای باردار شدن را کاهش دهد.

در حالی که نوشیدن متوسط ​​(یک نوشیدنی در روز برای زنان) ممکن است قبل از باردار شدن مشکلی نداشته باشد، اما ممکن است قبل از اینکه متوجه شوید، باردار شوید. پس بهتر است از الکل نیز اجتناب کنید. 

هنگامی که باردار شدید، متخصصان توصیه می کنند که نوشیدن الکل را به طور کامل متوقف کنید. الکل از جفت عبور می کند و احتمالاً می تواند بر رشد تأثیر بگذارد و باعث مشکلات شناختی و رفتاری مادام العمر شود.

ترک عادت های ناسالم می تواند بسیار دشوار باشد. پس در صحبت با ماما ( در این مورد) دیر نکنید. 

آنها می توانند با شما در مورد ابزارهایی صحبت کنند که به شما کمک می کند تا سیگار را ترک کنید یا شما را به برنامه ای ارجاع دهند که به شما کمک کند مصرف مواد مخدر را متوقف کنید. بخش بهداشت محلی شما نیز ممکن است بتواند با برقراری ارتباط با مشاوران، برنامه های گروهی و سایر کمک ها به شما کمک کند.

خوب بخور!

انتخاب های غذایی هوشمندانه را از هم اکنون شروع کنید تا بدن شما با مواد مغذی مورد نیاز برای یک بارداری سالم ذخیره شود.

سعی کنید هر روز بخورید:

  • حداقل ۲ فنجان میوه و دو و نیم فنجان سبزیجات
  • مقدار زیادی غلات کامل
  • غذاهای سرشار از کلسیم مانند شیر، آب پرتقال غنی شده با کلسیم و ماست
  • انواع منابع پروتئینی مانند لوبیا، آجیل، دانه ها، محصولات سویا، مرغ و/یا گوشت

غذاهای غنی از آهن، مانند لوبیا، عدس، غلات غنی شده، گوشت گاو، بوقلمون، جگر و میگو. همچنین از غذاهایی مانند آب پرتقال، توت فرنگی، گریپ فروت، کلم بروکلی و فلفل استفاده کنید که به جذب آهن کمک می کند.

توجه: اگر از طرفداران پر و پا قرص ماهی هستید، مراقب میزان مصرف خود باشید. در حالی که ماهی منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب امگا۳ (که برای رشد مغز و چشم کودک شما بسیار مهم است)، پروتئین، ویتامین D و سایر مواد مغذی است، برخی از ماهی ها همچنین حاوی سطوح بالایی از جیوه هستند که می تواند مضر باشد.

اکثر متخصصان موافق هستند که زنان باردار باید مقداری ماهی بخورند و بهترین روش این است که از ماهی‌هایی که جیوه بیشتری دارند اجتناب کنند و مصرف همه ماهی‌ها را محدود کنند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) توصیه می کند که زنان باردار یا شیرده هر هفته بین ۸ تا۱۲ اونس(۲۲۶ـ ۳۴۰ گرم) از انواع غذاهای دریایی که جیوه کمتری دارند، مصرف کنند. آنها همچنین توصیه می کنند که زنان در سنین باروری این غذاها را نخورند:

اره ماهی ـ شاه ماهی خال مخالی ـ مارلین ـ نارنجی رافی ماهی تن درشت چشم ـ کاشی ماهی

بیش از یک وعده (۶ اونس)(۱۷۰ گرم) کنسرو ماهی تن سفید جامد در هفته

ماهی صید شده در آب های محلی، مگر اینکه مطمئن باشید هیچ آلاینده ای وجود ندارد.

وزن سالم را هدف بگیرید.

رسیدن به وزن سالم و حفظ آن یکی از بهترین کارهایی است که می توانید برای آمادگی برای بارداری انجام دهید. اضافه وزن یا کم وزنی (داشتن شاخص توده بدنی بالا یا پایین یا BMI) می تواند باردار شدن را برای برخی از زنان دشوارتر کند. همچنین می تواند بر بارداری شما تأثیر بگذارد.

اضافه وزن در دوران بارداری با فشار خون بالا و پره اکلامپسی، زایمان زودرس و دیابت بارداری مرتبط است. و چاقی خطر ماکروزومی، آسیب هنگام تولد، زایمان سزارین و نقایص مادرزادی (به ویژه NTD) را افزایش می دهد.

زنانی که بارداری را با شاخص توده بدنی پایین شروع می‌کنند و نمی‌توانند وزن کافی به دست آورند، در معرض خطر بیشتری برای داشتن نوزادی با وزن کم هنگام تولد و زایمان زودرس هستند.

بهترین زمان برای رسیدن به وزن مناسب، آمادگی برای بارداری است تا دوران بارداری. با مامای خود در مورد بهترین راه برای دستیابی به اهداف وزن خود صحبت کنید.

یک برنامه ورزشی منظم ایجاد کنید.

یک برنامه ورزشی بخش مهمی از حفظ سلامت ذهن و بدن شما است. آکادمی متخصصان زنان و زایمان آمریکا(ACOG) صد و پنجاه دقیقه فعالیت بدنی متوسط در هفته، همراه با فعالیت های تقویت کننده عضلات در دو یا چند روز در هفته را توصیه می کند.

برای مثال ممکن است بیشتر روزهای هفته پیاده روی یا دوچرخه سواری کنید و در چند روز از آن روزها با وزنه تمرین کنید. برای افزایش انعطاف پذیری، حرکات کششی یا یوگا را اضافه کنید و یک برنامه تناسب اندام کامل خواهید داشت. هنگامی که باردار شدید، به ورزش ادامه دهید، مگر اینکه عوارض بارداری خاصی داشته باشید.

اگر اخیراً ورزش برای شما در اولویت نبوده است، یک برنامه ورزشی معمولی را انجام دهید. با چیزی ساده شروع کنید، مانند پیاده روی ۱۰ تا۲۰ دقیقه در روز. با رفتن از پله ها به جای آسانسور یا پارک کردن ماشین خود در چند متری محل کار، فعالیت بیشتری را به برنامه روزانه خود اضافه کنید.

سلامت روان خود را فراموش نکنید.

سلامت روان شما بخش مهمی از سلامت کلی شما است. در اینجا مواردی وجود دارد که باید هنگام آماده شدن برای بارداری به آنها فکر کنید:

  • فشار. در حالی که ارتباط دقیق بین استرس و باروری مشخص نیست، می دانیم که سطح استرس بالا می تواند بر عملکرد هورمون شما تأثیر بگذارد که به نوبه خود می تواند بر چرخه قاعدگی شما تأثیر بگذارد. همچنین می دانیم که استرس سالم نیست و هدف شما در حال حاضر این است که تا حد امکان سالم باشید.

پس هر کاری می توانید انجام دهید تا استرس را در زندگی خود کاهش دهید. تا جایی که می توانید عوامل استرس زای غیر ضروری را از بین ببرید و روش هایی را برای کاهش استرس، مانند یوگا، مدیتیشن، ماساژ و تمرینات تنفس عمیق بررسی کنید. زمانی را برای کاهش استرس با پیاده روی های طولانی، زمانی با دوستان خوب، استراحت و ورزش اختصاص دهید.

  • خواب کافی می تواند به شما کمک کند تا بهتر با استرس در طول روز مقابله کنید و به سلامت کلی شما نیز کمک کند. اگر برای مقابله با استرس به کمک نیاز دارید، ماما می تواند شما را به یک درمانگر ارجاع دهد.
  • افسردگی. آلیس دومار، PhD، مدیر ارشد شفقت در Inception Fertility، می‌گوید: زنانی که از افسردگی رنج می‌برند، بیشتر از زنانی که از افسردگی رنج نمی‌برند، مشکلات باروری دارند.

Domar پیشنهاد می کند که همه زنان، به ویژه آنهایی که دارای سابقه شخصی یا خانوادگی افسردگی هستند، قبل از باردار شدن، یک بررسی سلامت روانی انجام دهند. اگر متوجه علائم افسردگی شدید، مانند از دست دادن علاقه و لذت به چیزهایی که قبلاً از آنها لذت می بردید، تغییر در اشتها یا الگوی خواب، از دست دادن انرژی، یا احساس ناامیدی و بی ارزشی، از ماما خود بخواهید که به شما یک متخصص بهداشت روان برای مشاوره معرفی کند.

  • خشونت خانگی. بعید است که آسیب جسمی یا سوء استفاده عاطفی توسط شریک زندگی در دوران بارداری یا پس از تولد کودک شما بهبود یابد. اگر قربانی خشونت خانگی هستید، از طریق ماما خود یا با تماس با خط تلفن ملی خشونت خانگی کمک بگیرید.

آیا سطح استرس مرد بر شانس باردار شدن زن تأثیر می گذارد؟

به دندانپزشک مراجعه کنید.

هنگامی که برای بارداری آماده می شوید، سلامت دهان و دندان خود را فراموش نکنید. تغییرات هورمونی در دوران بارداری می تواند شما را مستعد ابتلا به بیماری لثه کند. سطوح بالاتر پروژسترون و استروژن می تواند باعث شود لثه ها نسبت به باکتری های موجود در پلاک واکنش متفاوتی نشان دهند و در نتیجه لثه های متورم، قرمز و حساسی ایجاد شود که هنگام نخ دندان کشیدن یا مسواک زدن خونریزی می کنند (لثه). تقریبا ۶۰ تا۷۵ درصد زنان باردار به التهاب لثه مبتلا هستند.

خبر خوب این است که زنانی که قبل از باردار شدن از سلامت پریودنتال خود مراقبت می کنند، احتمال بروز مشکلات لثه در بارداری را کاهش می دهند. اگر در شش ماه گذشته این کار را انجام نداده اید، اکنون برای معاینه و تمیز کردن دندانپزشک خود مراجعه کنید. و پس از باردار شدن به مراقبت های دندانی خود ادامه دهید، حتما به دندانپزشک خود اطلاع دهید و متخصص بهداشت خود اطلاع دهید که باردار هستید (اگر هنوز از نظر فیزیکی مشخص نیست).

کاهش خطرات زیست محیطی

ممکن است نتوانید تمام خطرات محیطی را به طور کامل از بین ببرید، اما می توانید تمام تلاش خود را بکنید تا تا حد امکان از زندگی خود دور نگه دارید. به عنوان مثال، برخی از مشاغل می توانند برای شما و فرزند متولد نشده شما خطرناک باشند. اگر به طور معمول در معرض مواد شیمیایی (مانند حلال های خشکشویی) یا تشعشع هستید، باید قبل از بارداری تغییراتی ایجاد کنید.

همچنین، به خاطر داشته باشید که برخی از محصولات خانگی نیز می توانند برای نوزاد در حال رشد خطرناک باشند. سرب (در آب آشامیدنی لوله های قدیمی)، جیوه (در ماهی)، برخی آفت کش ها و کودها (در حیاط یا مزرعه) و خاک گربه حاوی مدفوع، همگی در بارداری مضر هستند.

در مورد برنامه روزانه خود با ماما خود صحبت کنید و ببینید آیا می توانید راه هایی برای جلوگیری یا از بین بردن خطرات در خانه و محل کار خود در حالی که برای بارداری آماده می کنید بیابید.

زمان تخمک گذاری خود را مشخصکنید.

برخی از زنان زمانی که برای باردار شدن آماده می شوند، استفاده از روش های ضدبارداری را متوقف می کنند و به سرنوشت اجازه می دهند که چه زمانی باردار شوند. برخی دیگر دوره های قاعدگی خود را ترسیم می کنند و علائم را دنبال می کنند تا هر ماه روزهای باروری خود را مشخص کنند.

اگر می‌خواهید دقیق‌تر باشید، شروع به ترسیم دمای پایه بدن (BBT) و تغییرات مخاط دهانه رحم خود کنید. ردیابی این علائم در طول چند ماه می تواند به شما کمک کند تا بفهمید در طول هر چرخه چه زمانی در حال تخمک گذاری هستید.

کیت‌های پیش‌بینی تخمک‌گذاری همچنین می‌توانند با تشخیص هورمون‌ها در ادرار یا تغییرات کلرید در بزاق یا روی پوست به شما کمک کنند تا بفهمید چه زمانی تخمک‌گذاری دارید. 

کنترل بارداری خود را کنار بگذارید.

شما آماده هستید که با کنترل بارداری خداحافظی کنید. اگر نگرانی یا سؤالی دارید، قبل از اقدام با ماما خود صحبت کنید. در غیر این صورت، حذف کاندوم یا دیافراگم به پشت کشوی کمد آسان است.

اگر از قرص، پچ یا حلقه استفاده می کنید، می توانید به سادگی استفاده از آنها را متوقف کنید. لازم نیست منتظر پایان یک چرخه ماهانه باشید تا متوقف شود. اگر IUD دارید، ماما می‌تواند آن را در هر زمانی خارج کند و باروری شما معمولاً مانند قبل از قرار دادن آن خواهد بود.

برای بسیاری از زنان، به محض توقف استفاده از این روش ها، باروری بازمی گردد، اما برخی ممکن است یک ماه یا بیشتر طول بکشد تا تخمک گذاری دوباره شروع شود. اگر از واکسن کنترل بارداری (Depo-Provera) استفاده می کنید، ممکن است یک سال یا بیشتر پس از آخرین واکسن، تخمک گذاری مجدد شروع شود. زمانی که به طور منظم پریود می شوید، متوجه خواهید شد که تخمک گذاری به حالت عادی باز می گردد. (توجه داشته باشید که می توانید قبل از پریود شدن باردار شوید، زیرا تخمک گذاری قبل از پریود اتفاق می افتد.)

برخی از ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی توصیه می کنند که از یک روش مانع استفاده کنید و قبل از اقدام به بارداری منتظر بمانید تا چند دوره قاعدگی طبیعی داشته باشید، زیرا این می تواند به شما در تعیین تاریخ زایمان دقیق تری کمک کند. اما اگر می‌خواهید فوراً شروع به امتحان کنید کاملاً بی‌خطر است. و اگر قبل از منظم شدن دوباره قاعدگی باردار شدید، نگران نباشید – می توانید برای تعیین تاریخ بارداری خود یک سونوگرافی اولیه انجام دهید.

شریک زندگی خود را درگیر کنید.

اگر شریک زندگی دارید، آنها می توانند در طول بارداری – به خصوص برای تغییر در سبک زندگی – و زایمان، شما را تشویق و حمایت کنند.

  • اگر آنها پدر می شوند، رژیم غذایی و سبک زندگی آنها نیز مهم است. تعداد اسپرم و کیفیت مایع منی را می توان با مصرف الکل، سیگار، مصرف استروئید، مصرف مواد مخدر و عادات غذایی ناسالم کاهش داد. محیط های بسیار گرم – مانند جکوزی، اتاق بخار و سونا – نیز می توانند بر تعداد اسپرم تأثیر بگذارند.
  • سعی کنید در قرار ملاقات قبل از بارداری خود – و همچنین در قرار ملاقات های قبل از زایمان – با هم شرکت کنید تا هر دو به خوبی از بارداری و وضعیت جنین خود مطلع شوید. اگر در کلاس های زایمان شرکت می کنید، آن ها را نیز با خودتان همراه کنید.

به وضعیت مالی خانواده خود نگاهی بیندازید.

برای کاهش استرس در دوران بارداری و در آینده، باید برای شروع هزینه مراقبت از بارداری و زایمان خود را آماده کنید.

  • اگر بیمه درمانی دارید، با شرکت تماس بگیرید و بدانید:

چه نوع پوشش دوران بارداری را ارائه می دهند.

اگر پزشک یا مامایی که در نظر دارید در برنامه شما باشد یا هزینه دیدن او در خارج از شبکه چقدر است.

فرانشیز شما برای ویزیت و زایمان قبل از تولد چقدر است. اگر فرانشیز بالایی دارید، سعی کنید اکنون کمی آن را کنار بگذارید تا هنگام آمدن نوزاد با قبض های گزاف مواجه نشوید.

بیمه شما چه آزمایش ها و رویه هایی را پوشش می دهد. (به لطف قانون مراقبت مقرون به صرفه، بازدیدهای قبل از بارداری و مراقبت های دوران بارداری و بسیاری از آزمایشات قبل از تولد باید به طور کامل پوشش داده شوند.)

اگر به اندازه کافی خوش شانس هستید که از بین برنامه ها انتخاب دارید، پوشش و ارائه دهندگان را مقایسه کنید.

اگر بیمه درمانی ندارید، به گزینه های موجود در HealthCare.gov نگاه کنید. همچنین می توانید با بخش بهداشت محلی خود تماس بگیرید تا ببینید چه برنامه ها و منابعی در منطقه شما برای کمک به زنان باردار و نوزادان برای دریافت مراقبت های پزشکی و سایر خدمات مورد نیازشان موجود است. یا به صفحه وب سایت وزارت بهداشت و خدمات انسانی در مورد برنامه های کمک بهداشتی برای زنان باردار، مادران و کودکان مراجعه کنید.

  • با ماشین حساب دریابید که احتمالاً چقدر برای تربیت فرزند هزینه می کنید.

در مورد تصمیم خود به عنوان یک خانواده صحبت کنید.

آیا به طور کامل بررسی کرده اید که داشتن یک نوزاد در خانه – یا اضافه کردن فرزند به خانواده به چه معناست؟ آیا شریک زندگی شما در این کِشتی همراه شما است؟

در اینجا چند سوال کلیدی وجود دارد که می توانید با هم بررسی کنید:

آیا به این فکر کرده اید که وقتی فرزندی در خانواده وجود دارد، باید چه تغییراتی در سبک زندگی ایجاد کنید؟

آیا فکر کرده اید که چگونه شما و شریک زندگی تان وظایف خانه و مراقبت از کودک را تقسیم می کنید و چگونه بین کار و خانواده تعادل برقرار می کنید؟

آیا در صورت داشتن فرزندی با نیازهای ویژه، آمادگی دارید که پدر و مادری کنید؟

آیا شما و همسرتان به یک اندازه متعهد به پدر و مادر شدن هستید؟

اگر شما و شریک زندگی تان تفاوت های مذهبی، ایدئولوژیکی یا فرهنگی دارید، آیا در مورد اینکه چگونه بر نحوه تربیت فرزندتان تأثیر می گذارد صحبت کرده اید؟

آیا اعضای خانواده یا دوستان نزدیکی دارید که بتوانید روی آنها برای حمایت حساب کنید؟

آیا منابع مالی دارید و آیا وضعیت مالی شما (درآمد، شغل) ثابت است؟

آیا مسکن شما امن است؟

آیا برای تاثیری که بارداری و زایمان می تواند داشته باشد آماده اید؟

شما از نظر جسمی و روحی آماده اید؟

همچنین ایده خوبی است که از والدین دیگر در مورد تجربیات فرزندپروری آنها بپرسید. چالش هایی که آنها با آن روبرو هستند چیست؟ سخت ترین بخش های فرزندپروری (و همچنین شادی ها) چیست؟ همچنین می‌توانید از دوستان یا خانواده‌هایی که بچه‌های کوچک دارند دیدن کنید تا احساس کنید زندگی با یک نوزاد یا کودک نوپا چگونه است.

اگر در مورد تلاش برای باردار شدن نگران هستید با ماما خود صحبت کنید.

ممکن است به محض اینکه استفاده از روش ضد بارداری را متوقف کردید باردار شوید یا مدتی طول بکشد.

اکثر زوج هایی که برای بچه دار شدن تلاش می کنند ظرف شش ماه باردار می شوند. با این حال، عواملی وجود دارند که بر مدت زمان آن تأثیر می گذارند – مانند سن و عادات سبک زندگی.

اگر کمتر از ۳۵ سال دارید و یک سال یا بیشتر تلاش کرده اید، با پزشک متخصص زنان و زایمان یا متخصص باروری صحبت کنید. اگر۳۵ سال یا بیشتر دارید، پس از شش ماه با ماما خود یا یک متخصص صحبت کنید. آنها می توانند به شما کمک کنند تا تشخیص دهید چه موانعی ممکن است مانع بارداری شوند و راهنمایی هایی برای اقدامات بعدی که ممکن است بردارید ارائه دهند.

منبع:

by: Karen Miles(midwife)Aug 3, 2022

babycenter.com/getting-pregnant/preparing-for-pregnancy/how-to-prepare-for-pregnancy-basics


تو چی فکر می کنی؟

تازه ها