تاول، بثورات و اگزما به علّت مانیکورهای ژلی

چگونه مواد شیمیایی متاکریلات می توانند وارد پوست شوند و به کوتیکول ها آسیب برسانند. 

درمان های زیبایی که باعث شکست ناخن ها می شود.

یک آرایشگر که پس از واکنش آلرژیک تنفسی به لاک ناخن خودش به اورژانس منتقل شد، اکنون به دیگران هشدار می دهد.

کرستی کانر از بکنهام(در جنوب شرقی لندن)، به عنوان یک تکنسین ناخن، هر دو هفته یکبار یک مانیکور ژل برای خودش می گذاشت – و حدود ۲۰ درمان زیبایی را در هر هفته برای دیگران انجام می داد.با این حال، پس از سال‌ها استفاده از لاک های ژلی، متوجه شد که رویه ناخن‌هایش بلند می‌شوند و انگشتانش می خارند. کمی بعدهم تاول های کوچک روی دستان او ظاهر شد.

بازوها و چشمانش شروع به متورم شدن کردند. وقتی که به سختی نفس می کشید، با آمبولانس تماس گرفت. در اورژانس، به کانرِ۳۱ ساله، گفته شد که – مانند بسیاری از زنان دیگر که توسط کارکنان اورژانس دیده شده اند، به موادی که معمولا در ژل لاک ها که به سفت شدن رنگ در زیر لامپ فرابنفش کمک می کند، یافت می شود، واکنش آلرژیک نشان داده است.

 بر اساس سیستم رزرو آنلاین Treatwell، مانیکور ژل در حال حاضر محبوب ترین درمان زیبایی در بریتانیا است. سالن های زنجیره ای می گویند که بین ۷۰ تا ۹۰ درصد از مانیکور آنها در حال حاضر به جای انواع سنتی لاک ناخن یا ناخن مصنوعی، شامل ژل می شود.

در همین حال، متخصصان پوست می گویند که شاهد یک “اپیدمی” واکنش بد به ژل هستند. زنان جدا شدن رویه ناخن، سفید شدن و شکنندگی و همچنین تورم انگشتان و عفونت را گزارش کرده اند. برخی نیز به دلیل استفاده از ژل ناخن دچار اگزما، بثورات و تورم در صورت و بدن شده اند. 

کرستی کانر، پس از واکنش شدید آلرژیک، مجموعه ای از کلکسیون ۳۰۰تایی لاک های ژِلیش را که در عرض بیش از ده سال ساخته بود، دور انداخت. او حالا با پولیش های طبیعی و غیر سمی کار می کند.

او می گوید: پزشکان بیمارستان گفتند که مشکل او تقریبا یک مشکل معمول است.

 من سال ها از مارک های معروف استفاده می کردم ، اما هرگز در مورد آن( آلرژی) نشنیده بودم. به همین جهت حالا می خواهم که دیگران را از وجود چنین مشکلی آگاه کنم.

” ژل لاک ها معمولاً حاوی مواد شیمیایی متاکریلات هستند که می توانند محرک باشند و باعث ایجاد حساسیت شوند. هرچه افراد بیشتر مانیکور ژلی استفاده کنند، احتمال واکنش بد یا حتی آلرژی مادام العمر بیشتر است. 

 زمانی که لامپ های فرابنفش که هر لایه ژل را سفت می کنند به مدت لازم و کافی استفاده نشوند یا تجهیزات ضعیف نگهداری شوند، مواد شیمیایی وارد پوست می شوند.

 اگر ژل به دُرستی استفاده نشده باشد، مواد شیمیایی موجود در لاک با پوست واکنش نشان می دهند، زیرا به درستی به یکدیگر وصل نشده اند. دکتر جاستین هگزتال، مشاور پوست و عضو کالج سلطنتی پزشکان، می‌گوید: “مشکل این است که ناخن‌های مصنوعی و مانیکور با ژل به یک هنجار تبدیل شده‌اند. مردم این موارد را در حد یک نیاز اساسی همچون نظافت، مسواک زدن و یا شانه کردن مو، در نظر می گیرند. در حالی که در واقع ناخن ها برای تحمل این صدمات ساخته نشده اند.“

 انجمن متخصصان پوست بریتانیا گفته است که “وقتی افراد خودشان از یک محصول استفاده می کنند یا آموزش کافی به تکنسین ناخن داده نشده است، آلرژی و تحریک ناخن ها بسیار محتمل است”. 

دکتر دیر باکلی، مشاور پوست در شهر باث، معتقد است هزاران زن در سراسر کشور از آلرژی های مرتبط با لاک ناخن رنج می برند.

به گفته او: در ۵سال گذشته، آزمایش آلرژی به متاکریلاتِ ۳.۵ درصد از بیماران پوستی او مثبت بوده است.و آلرژی ها تقریباً همیشه به دلیل لاک های ژلی است. در حال حاضر آنقدر این آلرژی ها رایج است که معمولاً وقتی یک بیمار وارد کلینیک می‌شود، می‌توانیم بگوییم مشکل چیست.

منبع:

by: Rosin Kelly and Louise Eccles

The Sunday Times March 2023


تو چی فکر می کنی؟

تازه ها